perjantai 20. huhtikuuta 2012

Uutisia kahdelta viikolta

Moi!! En nyt vähään aikaan kirjoitellut , koska Lili innostui puremaan johdon rikki, jolla laitan kuvat kamerasta tietokoneeseeni. Kesti aikaa hankkia uusi, mutta nyt minulla on ja kerron kahden viikon aikana tapahtuneet asiat.


Tässä on Nella löhöilemässä huoneeni matolla.
1. Oli kaunis päivä 14.4.12. Tiedättehän, että useimmat kissat pitävät lämmöstä. Tai jos eivät pidä, meidän Nella on erikoistapaus. No me laitoimme matot hetkeksi kokeiluun, jos vaikka Lili pärjäisi niiden kanssa. Kauaa matot eivät kyllä pysyneet . No, Nellalla ei mattojen kanssa ongelmaa ole, ja se rakastaa karvamattoja. Aurinko paistoi huoneeseeni ja Nella meni sinne odottaen, että rairuoho olisi pöydällä (Nella rakastaa ruohoa, varsinkin rairuohoa). Mattoni oli lämmin ja Nella köllähti siihen (yleensä se ei noin vain köllähtele, vaikka se on tapahtunut lähiaikoina useammankin kerran). Rairuoho unohtui kokonaan. Onneksi olin nopea huomaamaan Nellan ja sain kuvia. yläpuolella on kuva, joka selventää asioita (huomattavasti)!
2. On ollut liikkeellä flunssaa ja nenäliinoja on tarvittu. Erehdyin laittamaan nenäliinoja jakkaralle, enkä ajatellut, että Lili innostuisi niistä niin kovin. Tottakai Lili ylettyi nappaamaan nenäliinat jakkaralta ja silppuamaan ne palasiksi. Niinkuin aina, se ei ole jäänyt yhteen kertaan!!!;)Lili näytti niin syyttömältä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti